Програма

Вторник - 2017-12-12
7:00
Мускетарите, играна серија
7:40
Храна и Вино , емисија за кулинарство
8:00
Утринска на Телма, утринска програма
8:30
Вести, информативна програма
8:40
Метео
8:45
Утринска на Телма, утринска програма
9:00
Топ шоп
9:30
Телма амбуланта,
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисја за бебиња, дечиња и родители
12:25
Утринска на Телма, утринска програма
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:00
Ноќно студио, реприза
13:45
Топ шоп
14:05
Топ тема на ваша страна - Нова сезона, реприза
15:25
ЕПП
15:30
Вести, информативна програма
16:00
Метео
16:05
Код со Снежана Лупевска Cозен, реприза
16:50
Кенедиеви, играна серија
17:25
Ах, љубов моја, македонска играна серија
17:55
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:25
ЕПП
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:10
Топ тема, дебатна емисија
20:40
Ах, љубов моја, македонска играна серија
21:25
ЕПП
21:30
Ноќно студио, информативна програма
22:00
Метео
22:05
Кампања, игран филм
КАМПАЊА/ THE CAMPAIGN (2012)/ 85 минути; Содржина: Урнебесна комедија за двајцата политички кандидати Кам и Марти кои во предизборната кампања буквално се служат со сите средства за да стигнат до местото конгресмен на Северна Каролина- Режија: Џеј Роуч ;Улоги: Вил Ферел, Зек Галифианакис, Дилан Мекдермот; https://www-youtube-com/watch?v=k7yC0iiK7a4
0:05
Топ тема, дебатна емисија - реприза
1:20
Гласот на Америка, вести
1:30
Утринска на Телма, реприза
5:00
Македонска народна музика
5:30
Македонска забавна музика
6:00
Храна и вино, реприза
6:30
Вести, информативна програма (реприза на вестите од 18:30)