Пливање

НОВИ ДРЖАВНИ РЕКОРДИ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ ПЛИВАЧИ НА СП

ПЛИВАЊЕ
Марко Блажевски собори рекорд на Александар Миладиновски, Горазд Чепишевски подобри сопствен национален рекорд на СП во Доха.

Pages

Subscribe to RSS - Пливање