Новости од Инсајдер

10 October, 2017 - 14:43
инсајдер

НОВОСТИ ОД ИНСАЈДЕР ...

читајте редовно

Интервју со Светозар Цветковиќ

Во улога на сопственик на Инсајдер се јавува на нашата јавност добро познатиот српски актер и продуцент - Светозар Цветковиќ ... повеќе

Интервју со Силвија Стојановска

Улога на дамата од високата култура – Кристина ја игра искусната актерка Силвија Стојановска. Со Силвија разговаравме за ... повеќе

Интервју со Дејан Лилиќ

Дејан Лилиќ имаше задача да го долови еден од поитнересните ликови во Инсајдер, а тоа е економскиот уредник Драган. Мо ... повеќе

Интервју со Ѓорѓи Нешкоски

Ѓорѓи Нешкоски успеа одлично да се снајде во улогата на младиот и темпераментен новинар на Инсајдер ... повеќе

Интервју со Сања Арсовска

Улогата на младата и убава секретарка во Инсајдер и беше доделена на Сања Арсовска. Со оваа прекрасна и талентирана актерка ... повеќе

Интервју со Горан Ников

Горан Ников е еден од најмладите актери во екипата која што го снимаше Инсајдер. Тој во серијата го игра ... повеќе

Интервју со Габриела Петрушевска

Улогата на репортерка во Инсајдер ја толкува прекрасната Габриела Петрушевска. Оваа талентирана актерка ... повеќе

Веста е прочитана 7400 пати

Copyright 2015 Телевизија Телма. Сите права се задржани. Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.