Актуелности од Инсајдер

3 November, 2017 - 15:55
инсајдер

АКТУЕЛНOСТИ ОД ИНСАЈДЕР ...

читајте редовно

Новинарство во Македонија низ бројки

Последните неколку години бевме сведоци на остар пад на бројот на традиционални медиуми, посебно печатени меди...повеќе

Тероризмот како глобална закана

Една од појавите кои го обележуваат почетокот на 21 век е глобалната закана од тероризмот.Тероризмот ... повеќе

Насилство

Паметно, фер и независно новинарство е клучно за успешното функционирање на едно демократско општество. Примарната... повеќе

Семејно насилство во Македонија низ бројки

Семејното насилство е меѓучовечкa појавa кога одреден член на семејството, партнер или поранешен партнер со при... повеќе

Веста е прочитана 1905 пати

Copyright 2015 Телевизија Телма. Сите права се задржани. Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.